Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Life Science Investor konference den 26. oktober 2022

26. oktober, 2022 kl. 13:30 - 17:30

Økonomisk Ugebrev er stolte af at kunne præsentere de nyeste resultater og planer fra: Hansa Biopharma, Iconovo, Expres2ion Biotechnologies og Scandion Oncology.

Læs programmet, information om de deltagende virksomheder
og bestil billetter her:

 

Konferencens program:

13:30-14:00: Registrering, kaffe & networking

14:00-14:05: Velkomst v/ Økonomisk Ugebrev

14:05-14:25: Indlæg ved Joel Tilly fra vækstbørsen Spotlight

14:35-15:05: Hansa Biopharma, Head of Investor Relation Klaus Sindahl

15:05-15:10: Strække ben pause

15:10-15:40: Iconovo, CEO Johan Wäborg

15:50-16:20: Expres2ion Biotechnologies, CEO Bent U. Frandsen

16:30-16:45: Pause + kaffe, vand og sandwich

16:45-17:15: Scandion Oncology, CEO og CFO Johnny Stilou

17.15-17:20: Afrunding

 

Videoer og slides fra seneste konference:

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Om arrangøren:

Hansa Biopharma

Hansa Biopharma er et banebrydende biotekselskab i kommerciel fase. Selskabet udvikler innovative, livsredende og livsforlængende behandlinger til patienter med sjældne immunologiske syygdomme. Hansa har udviklet en førende enzymbehandling til spaltning af IgG-antistoffer (immunoglobulin), som giver højtsensibiliseret patienter mulighed for en nyretransplantation. Hansa har herudover et omfangsrigt og voksende forsknings- og udviklingsprogram baseret selskabets egenudviklet enzymteknologiplatform til IgG spaltning. Missionen er at imødese det medicinske behov indenfor transplantation, autoimmune sygdomme, genterapi og cancer. Hansa Biopharma er baseret i Lund og opererer herudover i både i Europa og USA. Selskabet er noteret på Nasdaq i Stockholm under tickeren HNSA. Læs mere på selskabets hjemmeside www.hansabiopharma.com.

 

Iconovo

Iconovo (Nasdaq First North Growth Market: ICO) udvikler nye inhalerende farmaceutiske produkter i samarbejde med internationale farmaceutiske virksomheder. Virksomheden leverer flere typer patentbeskyttede inhalatorer med betydelige kommercielle muligheder i udviklingen af nye lægemidler og ved patentudløb for etablerede lægemidler. Det mest avancerede projekt er en generisk version af astma- og KOL-produktet Symbicort®, som forventes at komme på markedet i 2024. Iconovo planlægger at markedsføre dette produkt i Norden gennem sit datterselskab Iconovo Pharma, mens selskabets partner Amneal Pharmaceuticals ejer rettighederne på de fleste andre store markeder verden over. Inhalation bruges ofte til at behandle sygdomme i lunger og luftveje, såsom KOL og astma. Lægemidlet går direkte derhen, hvor det er nødvendigt, uden at påvirke resten af kroppen. Der er en stigende interesse for at levere lægemidler ved inhalation. Dette skyldes, at mange lægemidler nemt og hurtigt optages fra ydersiden af den tynde slimhinde i alveolerne i vores lunger, til vores blod, på samme måde som ilt.

Yderligere information: www.iconovo.se

 

ExpreS2ion Biotechnologies

ExpreS2ion Biotechnologies blev etableret i 2010 og udvikler i dag nye vaccine- og immunterapi produkter indenfor infektionssygdomme og cancer, samt benytter sin patenterede teknologi indenfor proteinfremstilling til at servicere kunder.

ExpreS2ion har en udviklingsportefølje med fokus på vacciner mod COVID-19 (ABNCoV2 i klinisk Fase 3), brystcancer (ES2B-C001 i præklinisk udvikling), influenza (præklinisk udvikling), og malaria (flere kandidater i klinisk udvikling Fase 1 / 2). ABNCoV2 er ud-licenseret til Bavarian Nordic, der har globale rettigheder til at kommercialisere COVID-19 vaccinekandidaten og sponsorerer den videre udvikling mod markedsføringsgodkendelse.

ExpreS2ion har produceret mere end 500 proteiner til kunder og samarbejdspartnere, der tæller fra universitetsmiljøer til Big Pharma. Selskabet ejer 34% af biotek-selskabet AdaptVac ApS, der leverer vaccineteknologi til både ABNCoV2 og ES2B-C001 projekterne.

ExpreS2ion Biotechnologies ApS er det hel-ejede datterselskab af det svensk børsnoterede ExpreS2ion Biotech Holding AB (NASDAQ First North Growth Market Stockholm aktiesymbol: EXPRS2). Al drift ligger i Danmark, hvor vi er 30 medarbejdere med kontor- og laboratorie-faciliteter i DTU Forskerpark i Hørsholm. Yderligere information: www. expres2ionbio.com

 

Scandion Oncology

Scandion Oncology (Scandion) er et biotekselskab, der udvikler nye innovative behandlinger af kræft, som har udviklet resistens mod eksisterende behandlinger. Virksomheden arbejder kort sagt på at få eksisterende behandlinger til at virke bedre og i længere tid.

Behandlingsresistent kræft koster hver år op mod 10 millioner mennesker livet, og Scandion’s potentielle nye lægemidler kan være relevante i flere kræftformer. Man vil derfor måske kunne hjælpe et stort antal patienter, som i dag ikke har adgang til en effektiv behandling. Både det medicinske og kommercielle potentiale er derfor stort.

Scandion prioriterer i særlig grad molekylet med projektnavnet SCO-101, der i øjeblikket undersøges i to kliniske undersøgelser i henholdsvis tarm- og bugspytkirtelkræft. Man er længst fremme inden for tarmkræft, hvor et igangværende fase II-forsøg ventes at danne grundlag for tilrettelægning af den endelige udvikling frem mod en godkendelse inden for denne sygdom. Det andet studie ventes at fastslå den optimale dosis af SCO-101 som grundlag for senere afprøvning i en større gruppe patienter med bugspytkirtel- og/eller andre typer kræft.

Detaljer

Dato:
26. oktober, 2022
Tidspunkt:
13:30 - 17:30