Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Investor Konference den 16. november 2022

16. november, 2022 kl. 15:00 - 19:30

Økonomisk Ugebrev er stolte af at kunne præsentere de nyeste resultater og planer fra: Alk, North Media, MT Højgaard Holding, TORM og NNIT.

Læs programmet, information om de deltagende virksomheder
og bestil billetter her:

 

Konferencens program:

15.00-15.30 Registrering, kaffe & networking

15.30- 15.35 Velkomst ved ØU

15.40-16.10 Alk

16.20-16.50 North Media

16.50-16.55 strække ben pause

17.00-17.30 MT Højgaard Holding

17.35-17.55 Sandwich, vand og networking

18.00-18.30 TORM

18.40-19.10 NNIT

19.10-19.15 Afslutning- tak for i dag!

 

Videoer og slides fra seneste konference:

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Om arrangøren:

ALK

ALK er en global allergivirksomhed med en bred vifte af behandlinger, produkter og tjenester, der opfylder de unikke behov hos folk med allergi, deres familier og læger.

ALK er specialiseret indenfor allergivaccination – en unik behandling som ikke bare reducerer symptomerne, men også behandler den underliggende årsag til allergien. Virksomheden tilbyder produkter til allergivaccination i form af tabletter, dråber og injektioner, hvor tabletterne er den nyeste, mest veldokumenterede og enkleste behandlingsform. Desuden producerer ALK også adrenalin auto-injektorer til behandling af svære allergiske reaktioner samt produkter til allergidiagnostik.

Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm, beskæftiger omkring 2.600 mennesker over hele verden og er noteret på Nasdaq Copenhagen. Find mere information om ALK og allergi på www.alk.net.

 

North Media

North Media udvikler og driver platforme til transaktioner mellem erhvervslivet og forbrugere inden for dagligvarer, lejeboliger, jobs og digitale adgangsløsninger. North Media har fire forretninger: 1) FK Distribution, der er Danmarks førende distributør af tilbuds -og ugeaviser og driver den digitale platform ’minetilbud’, 2) BoligPortal, som er Danmarks største formidler af lejeboliger og services til udlejere og lejere, 3) Ofir, der formidler jobs i Danmarks bredeste jobunivers, og 4) Bekey, som leverer digital adgang til låste opgange og hoveddøre for f.eks. hjemmeplejen og leverandører af pakker og varer. North Media ejer også 50% af den digitale låneplatform Karman Connect. Mens FK Distribution er en moden virksomhed med solid indtjening, har de øvrige forretninger potentiale til tocifret vækst, stigende indtjening og skalering. North Medias mål er at levere et attraktivt og stabilt udbytte. Målsætningen for regnskabsårene 2022-24 er at fastholde et udbytte på 5 kr. pr. aktie.

 

MT Højgaard Holding

MT Højgaard Holding er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services i Danmark, og koncernen opererer også på udvalgte, internationale markeder. Koncernen blev oprindeligt etableret i 1918 og har i dag hovedsæde i Søborg.

MT Højgaard Holdings selskaber opererer som selvstændige forretningsenheder med hver deres ledende position på de respektive delmarkeder. Forretningsenhederne udvikler, opfører og renoverer bygninger i hoved-, total- og fagentrepriser samt modulbyggerier for private og offentlige kunder, organisationer og boligselskaber med fokus på bæredygtige løsninger og tætte samarbejdsrelationer. På anlægsområdet udføres infrastrukturprojekter, jord og ramning, vandbygning, byggemodning og råhuse.

Strategien ”Bæredygtig >22” udstikker kursen for en langsigtet udvikling med øget værdiskabelse og fokus på at levere økonomisk, miljømæssigt og socialt bæredygtige løsninger i hele byggeriets livscyklus. Koncernen har fra 2019-21 løbende forbedret driftsresultatet før særlige poster og guider om fortsat forbedring i 2022.

 

TORM

TORM er en af verdens førende rederier inden for transport af energi som bl.a. benzin, diesel og jetbrændstof og andre raffinerede olieprodukter – løsninger som hver dag holder forretningen i gang for kunder verden over. Selskabet børsnoteret på Nasdaq i København og New York

TORM er et rendyrket produkttankselskab med en unik forretningsmodel, hvor alle funktioner inden for kommerciel og teknisk drift er en integreret del af virksomheden. 3.500 medarbejdere arbejder sammen for at udnytte styrken ved at eje og drive vores egen flåde på 78 moderne tankskibe. På den måde leverer TORM energi til kunder både effektivt, sikkert og pålideligt – og den unikke forretningsmodel er afgørende for at TORM i årevis har leveret resultater blandt de allerbedste i branchen – også når det kommer til afkast af investeret kapital.

 

NNIT

NNIT leverer løsninger inden for design og implementering af IT-løsninger til life sciences-industrien, men også til private kunder inden for bl.a. finans og den offentlige sektor. Virksomheden blev grundlag t i 1994 og udskilt fra Novo Nordisk samt børsnoteret i 2015 på Nasdaq Copenhagen. Hovedkontoret er beliggende i Søborg, og NNIT udfører opgaver på globalt plan med de største operationer i Europa, Nordamerika og Asien.

Softwareudvikling og forretningsprocesser er en del af kernekompetencerne, som suppleres med teknisk rådgivning og support. NNIT annoncerede i sommeren 2022 et frasalg af koncernens infrastrukturforretning – som udgør næsten halvdelen af den samlede omsætning – for at fokusere forretningen på de to forretningsområder Life Sciences Solutions og Cloud & Digital Solutions med henblik på at løfte væksten og indtjeningen i den fortsættende forretning.

Detaljer

Dato:
16. november, 2022
Tidspunkt:
15:00 - 19:30