Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Life Science Investor Konference 25. oktober 2023

25. oktober, 2023 kl. 13:30 - 17:30

Økonomisk Ugebrev er stolte af at kunne præsentere de nyeste forskningsresultater og businessplaner fra: Expres2ion Biotechnologies, Acarix, Cantargia og Annexin Pharmaceuticals

Læs programmet, information om de deltagende virksomheder
og bestil billetter her:

 

Konferencens program:

13:30-14:00: Registrering, kaffe & networking

14:00-14:05: Velkomst v/ Økonomisk Ugebrev

14:05-14:30: Life Science markedet her og nu, ved redaktør Steen Albrechtsen

14:35-15:05: Acarix

15:15-15:45: Cantargia

15:50- 16:15 Pause + kaffe, vand og sandwich

16:15 -16:45 Annexin Pharmaceuticals

16:55-17:25 Cyxone

17:25-17:30 afrunding

 

Videoer og slides fra seneste konference:

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Download Slide præsentation her.

 

Om arrangøren:

Acarix

Acarix er en svensk medicinsk teknologivirksomhed, der innoverer løsninger til tilgængelig og hurtig AI-baseret udelukkelse af corona arterie sygdom (CAD). Det CE-godkendte og FDA DeNovo-godkendte Acarix CADScor®-system er beregnet til patienter, der oplever symptomer, f.eks. brystsmerter og mistænkt for CAD, og er designet til at hjælpe med at reducere millioner af unødvendige, invasive og dyre diagnostiske procedurer. CADScor Systemet er baseret på forskning fra Aalborg Universitet i Danmark og inkorporerer avanceret akustik og AI-teknologi for at hurtigt at udelukke CAD. Selskabet udvider i øjeblikket kommercialiseringen på det store amerikanske marked og gennemfører en fuldt sikret fortegningsemission i løbet af 4.-18. oktober, støttet af blandt andet Life Science Invest Fund, en dansk life science-fond.

Yderligere information: www.acarix.com

 

Cantargia

Cantargia udvikler antistofterapier mod flere livstruende sygdomme. Hovedkandidaten, nadunolimab er i et randomiseret fase II-studie for triple-negativ brystkræft med en kommende interimanalyse i løbet af 4. kvartal 2023 og går ind i et randomiseret fase IIb klinisk forsøg med bugspytkirtelkræft i begyndelsen af 2024. Nye kliniske resultater ved brug af kombination med standard kemoterapi viser resultater, som er stærkere end forventet kun ved brug af kemoterapi, og især den stærkeste effekt hos patienter med høje niveauer af IL1RAP, som understøtter en behandlingseffekt. Hos patienter med høj vs lav IL1RAP var median overlevelse 14,2 mo vs 10,6 mo, p=0,026. I CAN10-projektet er Cantargia rettet mod myocarditis og systemisk sklerose med fase I kliniske forsøg startet i 2023 og de første resultater forventes i 2024.

Yderligere information: www.cantargia.com

 

Annexin Pharmaceuticals

Annexin Pharmaceuticals AB er en førende bioteknologivirksomhed i klinisk fase, der er førende inden for Annexin A5-området til behandling af forskellige sygdomme. Virksomhedens biologiske lægemiddelkandidat ANXV – et humant rekombinant protein, Annexin A5 – har potentiale til at blive et First-In-Class-lægemiddel (et produkt med nye og unikke virkningsmekanismer, som er det første af sin art på markedet) og potentiale til at ændre nutidens plejestandard til et helt nyt behandlingskoncept for flere patientgrupper, hvor der er en betydelig udækket efterspørgsel efter medicinsk behandling.

ANXV bliver evalueret i et fase 2 Proof-of-Concept klinisk forsøg i USA inden for øjensygdommen retinal veneokklusion (RVO), en alvorlig sygdom, der i de fleste tilfælde fører til betydelig synsnedsættelse eller blindhed og behov for langvarig medicinsk behandling. Annexin har også igangsat forberedende arbejde til et fremtidigt klinisk fase 2 studie i cancer.

Virksomheden har en omfattende patentportefølje, herunder en optimeret cellelinje til storskalaproduktion af ANXV.

Selskabet er baseret i Stockholm, Sverige og noteret på Nasdaq First North Growth Market under tickeren ANNX. Redeye er virksomhedens Certified Advi

 

Cyxone

Cyxone AB er en bioteknologisk virksomhed i den kliniske fase, med speciale i udvikling af nye behandlinger mod autoimmune og autoinflammatoriske sygdomme. Vores pipeline omfatter Rabeximod, som i øjeblikket er i fase 2 klinisk udvikling til behandling af leddegigt og T20K, som i øjeblikket er i tidlig klinisk udvikling til behandling af dissemineret sklerose.

Dagens behandlingsmuligheder for leddegigt og sklerose er nået langt, men der er stadig behov for at skabe sikrere og bedre lægemidler, der giver øget livskvalitet for patienten.

Cyxone har været noteret på Nasdaq First North Growth Market siden 2016 under navnet CYXO.

Yderligere information: www.cyxone.com

Detaljer

Dato:
25. oktober, 2023
Tidspunkt:
13:30 - 17:30