Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Life Science Investor Konference 12. juni 2024

12. juni kl. 13:30 - 17:30

Symbion Fruebjergvej 3, København, Danmark

Konferencen blev afholdt med præsentationer fra: Gubra, WNT Research, Coegin Pharma, Zerion og ALK.

Her kan du se præsentationerne på video:

Gubra

Download slides fra præsentationen her: 1. Gubra240612 – Gubra Økonomisk ugebrev konference Kbh

Gubra, der blev grundlagt i 2008 i Danmark, er specialiseret i prækliniske kontraktforskningsydelser og peptidbaseret lægemiddelsudvikling inden for metaboliske og fibrotiske sygdomme (bl.a. fedme).

Inden for præklinisk kontraktforskning (segmentet CRO Services) har Gubra har en ledende position og har bl.a. serviceret 15 af verdens 20 største medicinalvirksomheder, hvoraf langt de fleste nu er tilbagevendende kunder.

I det andet forretningsområde (Discovery & Partnerships) arbejder vi med at identificere og udvikle lægemiddelkandidater. Det gør vi med henblik på at indgå partnerskaber med medicinalvirksomheder og i dag har Gubra bl.a. Boehringer Ingelheim og Hemab som partners.

Gubra er noteret på NASDAQ København og har over 200 medarbejdere og havde i 2023 en omsætning på over 200 mio. kr. Se www.gubra.dk for at få flere oplysninger.

 

WntResearch AB

Download slides fra præsentationen her: 2. Wnt2024.06.12_WntResearch company presentation

WntResearch AB udvikler en ny type lægemiddel med potentiale til at forbedre overlevelse ved kræft uden at give anledning til alvorlige bivirkninger.  Ad hoc-observationer fra et fase 2-studie i patienter med tyktarmskræft indikerer, at virksomhedens lægemiddelkandidat Foxy-5 har tumorundertrykkende virkning allerede efter tre ugers behandling. Et igangværende klinisk studie har til formål at bekræfte disse lovende resultater, med en indledende effektvurdering planlagt til 4. kvartal 2024. WntResearchs aktier handles på Spotlight Stock Market. For mere information, besøg venligst www.wntresearch.com

 

Coegin Pharma

Download slides fra præsentationen her: 3.Coegin Pharma__ØU Life Science Investor_Konference_12JUN2024

Coegin Pharma er en svensk biotekvirksomhed med base i Lund og har blandt andet to erfarne danskere med i ledelsen.

Selskabet er listet på den svenske Nordic SME handelsplads og har en bred og stærk aktionærbase. Der pågår derudover en parallel noteringsproces på Börse Stuttgart.

Pipelinen består af lægemiddelkandidater og dermakosmetiske projekter med et stort potentiale til behandling af patienter med alvorlige sygdomme som kræft og hjertekarsygdomme samt hårtab.

FOL005 er det det højest prioriterede projekt og er rettet mod både mandligt og kvindeligt hårtab, med en forventet lancering allerede i slutningen af 2025 i EU og USA.

Til trods for at de nuværende behandlingsløsninger er utilfredstillende er markedet for hårtab stort og i kraftig vækst. For yderligere oplysninger: www.coeginpharma.com

 

Brain+

Download slides fra præsentationen her: 5. Brain+_ØU Life Science Investor meeting-2024-06-12

Brain+ A/S er en sundhedsteknologi virksomhed, der er forpligtet til at hjælpe mennesker med demens til at leve et bedre liv ved at håndtere sygdommen og behandle kognitiv tilbagegang, som er det mest ødelæggende symptom på tilstanden. Virksomhedens tre produkter til håndtering af demens bygger på virksomhedens arv fra udvikling af gamified hjernetræningssoftware, dets interne ekspertise inden for udvikling af medicinsk udstyr og neurovidenskab kombineret med et bredt internationalt netværk af samarbejder med førende eksperter i hjernefunktion og demens. Det mest avancerede produkt, og Brain+ mest prioriterede produkt på kort sigt, er “CST-Assistant”, et sundhedsteknologisk softwareprodukt, der understøtter skalerbar levering af høj kvalitet af gruppe-CST via et let tilgængeligt forberedelsessystem, indholdstilpasning og en standardiseret leveringsform, som mindsker afhængigheden af ​​CST ydeevne af terapeuter. CST-assistenten er kommercielt tilgængelig og har produceret salg i Danmark siden 2022. Virksomhedens værdiombøjningspunkter på kort sigt omfatter lancering af en anden, væsentligt forbedret version 2.0 af CST-assistenten og introduktion af produktet på det britiske marked sammen med sundhedsteknologi specialiseret UK kommerciel partner Quiddity Health. Yderligere information: www.brain-plus.com

 

ZERION Pharma

Download slides fra præsentationen her: 4. Zerion Pharma life science investor presentation 12 June24

ZERION Pharma er specialiseret i at forbedre biotilgængeligheden af orale lægemidler ved at øge deres opløselighed. Virksomheden er etableret i 2019 som et spinout fra Københavns Universitet og har i dag 14 ansatte og egne laboratorier iKøbenhavn. ZERION har etableret samarbejder med flere af de allerstørste lægemiddelvirksomheder i verden, og udvikler i tillæg hertil sine egne

De kliniske afprøvninger for FOL005 er succesfuldt afsluttede og fokus er nu rettet mod markedsregistreringer, produktionsopskalering samt indgåelse af kommercielle partnerskaber.

Selskabet har blandt andet for nyligt meldt ud om et partnerskab i Kina med et velanset kinesisk farmaceutisk selskab.

ZERION har udviklet Dispersome® platformteknologien, der forbedrer opløseligheden af tungtopløselige orale lægemidler og forbedrer biotilgængeligheden og de terapeutiske muligheder for patienterne. Dispersome®-teknologien er baseret på fremstilling af stabile amorfe formuleringer ved at blande høje mængder af lægemiddelstof med beta-lactoglobulin, der leveres fra Arla Food Ingredients. Dispersome®-teknologien er patentbeskyttet. Yderligere information: www.zeriou.eu

 

ALK

Download slides fra præsentationen her: 6. AlkIntro to ALK – 12-06-2024 – final

ALK er en global, specialiseret medicinalvirksomhed med fokus på allergi og allergisk astma. Virksomheden markedsfører allergi-immunterapi og andre produkter og serviceydelser til mennesker med allergi og allergilæger. Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm, beskæftiger omkring 2.900 mennesker over hele verden og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

lægemiddelformuleringer som forbedringer af eksisterende markedsførte lægemidler. ZERION har i maj 2024  annonceret positive data fra det første kliniske studie i mennesker af et af deres egenudviklede produkter, en ny formulering af lægemiddlet Kalydeco, der anvendes til behandling af cystisk fibrose. Yderligere information: www.alk.net

Detaljer

Dato:
12. juni
Tidspunkt:
13:30 - 17:30

Sted

Symbion
Fruebjergvej 3
København, 2100 Danmark
+ Google Maps