Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Life Science Investor Konference 22. november 2023

22. november, 2023 kl. 13:30 - 17:30

Økonomisk Ugebrev er stolte af at kunne præsentere de nyeste resultater og planer fra: Camurus, Xspray, Alligator Bioscience, Saniona og Expres2ion Biotechnologies.

Læs programmet, information om de deltagende virksomheder
og bestil billetter her:

 

Konferencens program:

13:30-14:00: Registrering, kaffe & networking

14:00-14:05: Velkomst v/ Økonomisk Ugebrev

14:05-14:35: Camurus

14:40-15:10: Xspray

15:15-15:20: Strække ben pause

15:20-15:50: Saniona

15.55-16:15: Pause + kaffe, vand og sandwich

16:15-16.45: Alligator Bioscience

16:55-17:25: Expres2ion Biotechnologies

17:25-17:30 Afrunding

 

Videoer og slides fra seneste konference:

Download præsentation her.

 

Download præsentation her.

 

Download præsentation her.

 

Download præsentation her.

 

Download præsentation her.

 

Om arrangøren:

Camurus

Camurus er en svensk videnskabsledet biofarmaceutisk virksomhed, der er forpligtet til at udvikle og kommercialisere innovative og langtidsvirkende lægemidler til behandling af alvorlige og kroniske sygdomme. Camurus markedsfører to egenudviklede farmaceutiske produkter i Europa og Australien til behandling af opioidafhængighed og har adskillige undersøgelsesproduktkandidater under udvikling, herunder programmer i de sene stadier inden for de sjældne sygdomsindikationer akromegali, neuroendokrine tumorer og polycystisk leversygdom. Alle produkter og produktkandidater er baseret på Camurus’ proprietære FluidCrystal®-lægemiddelleveringsteknologi med det formål at bidrage til væsentlige forbedringer i behandlingsresultater, øget livskvalitet og effektiv udnyttelse af sundhedsressourcer. Selskabets aktie er noteret på Nasdaq Stockholm under tickeren “CAMX”.

Yderligere information: www.camurus.com

 

Xspray Pharma

Xspray Pharma AB er en farmaceutisk virksomhed med adskillige produktkandidater i klinisk udvikling, der bruger sin innovative, patenterede HyNap-teknologi til at skabe forbedrede versioner af proteinkinasehæmmere (PKI), det største onkologiske segment ofte med høje lægemiddelpriser. Virksomhedens mål er at blive markedsleder inden for forbedrede PKI’er til kræftbehandling. Xspray Pharmas primære lægemiddelkandidat, Dasynoc (XS004-dasatinib), er i øjeblikket under FDA-revision. Dets kompatibilitet med protonpumpehæmmere (PPI’er), der almindeligvis ordineres sammen til patienter med kronisk myeloid leukæmi, giver en betydelig fordel. Xspray Pharma opbygger en robust produktportefølje, herunder XS003-nilotinib (en optimeret version af Tasigna®) og XS008-axitinib (en optimeret version af Inlyta®).

Xspray Pharmas aktier handles på Nasdaq Stockholm (Nasdaq Stockholm: XSPRAY). Yderligere information: www.expraypharma.com

 

Saniona

Saniona er en biofarmaceutisk virksomhed i klinisk fase, der fokuserer på opdagelse og udvikling af lægemidler, der modulerer ionkanaler. Sanionas mest avancerede kandidat, tesofensine, er på vej mod

regulatorisk godkendelse for fedme af Sanionas partner Medix. Saniona fremmer fire produktkandidater, herunder Tesomet™ og tre ionkanalmodulatorer SAN711, SAN903 og SAN2219. Tesomet™ har udviklet sig til kliniske forsøg på midtvejsstadiet for sjældne spiseforstyrrelser. SAN711 har gennemført fase 1 for neuropatiske smertetilstande. SAN903 er klar til fase 1 for inflammatoriske og fibrotiske lidelser. SAN2219 er i præklinisk udvikling for epilepsi. Saniona har forsknings- og udviklingspartnerskaber med Boehringer Ingelheim GmbH, Productos Medix, S.A de S.V, AstronauTx Limited og Cephagenix ApS. Saniona er baseret i København og børsnoteret på Nasdaq Stockholm Small Cap (OMX: SANION).

Læs mere på www.saniona.com.

 

Alligator Bioscience

Alligator Bioscience udvikler innovative immunaktiverende best-in-class antistoffer designet til fremtidens kræftbehandling. Alligators længst fremskredne projekt er mirazalimab, et immunstimulerende antitof mod CD40. Mitazalimab er i fase 2 kliniskafprøvning i 1st linje metastatisk bugspytkirtelkræft i kombination med kemoterapi. Alligator publicerer interimsdata i løbet af 2023 og forventer at kunne rapportere topline data i begyndelsen af Q1 2024. Alligators pipeline indeholder den nyskabende CD40-bsaserede immunterapiplatform Neo-X-Prime, samt flere kliniske og prækliniske partnerskaber der understøtter virksomhedens fremtidige vækst. Alligator har hovedsæde i Lund og er noteret på NASDAQ Stockholm som ATORX.

Yderligere information: www.alligatorbioscience.se

 

Expres2ion Biotechnologies

ExpreS2ion er en bioteknologisk virksomhed, der udvikler innovative vacciner til en sundere verden. Vi er overbeviste om, at prioritering af en intern pipeline af biofarmaceutiske aktiver sammen med strategiske udviklingssamarbejder og samtidig opretholdelse af CRO-forretningen, positionerer os gunstigt for at skabe værdi for både virksomheden og dens aktionærer.

Virksomhedens klinisk validerede ExpreS2-platform er blevet brugt med succes til udvikling og produktion af komplicerede proteiner i over et årti. Det har en robust track record med over 500 udtrykte proteiner og en succesrate på over 90 procent. Yderligere fordele omfatter en hurtig leveringsproces på 3-6 måneder og høj batch-til-batch-konsistens. Den alsidige platform bruges i ExpreS2ions to mest avancerede udviklingsprogrammer, den kliniske fase III-fase ABNCoV2 COVID-19-vaccine og Selskabets eget sene prækliniske ES2B-C001 HER2-brystkræftvaccineprogram, samt i flere vaccine-F&U-projekter, bl.a. malaria, influenza og CMV.

Når vi ser fremad, er ExpreS2ion fokuseret på at levere værdi ved strategisk at fremme innovative vacciner med identificerbare værdimilepæle på kort, mellemlang og lang sigt. Samtidig er vi forpligtet til løbende innovation og forbedring af vores proprietære teknologiplatform.

Yderligere information: www. expres2ionbio.com

Detaljer

Dato:
22. november, 2023
Tidspunkt:
13:30 - 17:30