Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Life Science Investor Konference den 29. august 2022

29. august, 2022 kl. 15:00 - 18:30

Økonomisk Ugebrev er stolte af at kunne præsentere de nyeste resultater og planer fra: Gemstone, Amniotics, Zerion, Brain+ og Stenocare.

Læs programmet, information om de deltagende virksomheder
og bestil billetter her:

 

Konferencens program:

15.00-15.30 Registrering, kaffe & networking

15.30- 15.35 Velkomst ved Økonomisk Ugebrev

15.40-16.00 Indledning v/Gemstone:

Hvad kan vi lære af vores svenske venner om investering i life science?

16.10-16.40 Amniotics

16.50-17.20 Zerion

17.20-17.40 Sandwich, vand og networking

17.40-18.10 Brain+

18.20-18.40 Stenocare

18.40 Afslutning- tak for i dag!

 

Videoer og slides fra seneste konference:

 

Om arrangøren:

Amniotics

Amniotics er en biofarmavirksomhed med fokus på mesenkymale stamceller (MSC) fra fostervand. Virksomheden blev født ud af opdagelsen af en ny kilde til stamceller i fuldtids fostervand. Baseret på ti års forskning ved det internationalt anerkendte Lund Universitets stamcellecenter og Skåne Universitetshospital i Lund, er virksomheden banebrydende inden for høst og formering af vævsspecifikke neonatal kvalitet mesenkymale stamceller (MSC). Disse stamceller har unikke egenskaber til anvendelse i regenerativ medicin. Amniotics har også en, af Läkemedelsverket (Svensk MPA), godkendt Good Manufacturing Practice (GMP) facilitet til at producere Advanced Therapy Medicinal Products (ATMP’er). Med GMP-faciliteterne i drift siden 2020, bevæger Amniotics sig nu ind i kliniske forsøg med den førende lægemiddelkandidat, PulmoStem™ og søger at etablere strategiske partnerskaber med forskere og virksomheder, der er interesserede i at udvikle stamcellebaserede behandlinger rettet mod sygdomme, hvor der er et højt uopfyldt behov. Yderligere information: www.amniotics.com

 

ZERION Pharma

ZERION Pharma er en medicinalvirksomhed, der er specialiseret i at forbedre biotilgængeligheden af orale lægemidler ved at øge deres opløselighed. Virksomheden er etableret i 2019 som et spinout fra Københavns Universitet og har i dag 16 ansatte og egne laboratorier. ZERION har etableret samarbejder med flere af de allerstørste lægemiddelvirksomheder i verden, og udvikler i tillæg hertil sine egne lægemiddelformuleringer som forbedringer af eksisterende markedsførte lægemidler. ZERION planlægger at starte humane kliniske studier for sit første egenudviklede produkt, et lægemiddel mod cancer, i løbet af 2023.

ZERION har udviklet Dispersome® platformteknologien, der forbedrer opløseligheden af tungtopløselige orale lægemidler og forbedrer biotilgængeligheden og de terapeutiske muligheder for patienterne. Dispersome®-teknologien er baseret på fremstilling af stabile amorfe formuleringer ved at blande høje mængder af lægemiddelstof med beta-lactoglobulin, der leveres fra Arla Food Ingredients. Dispersome®-teknologien er patentbeskyttet.

Yderligere information: www.zerion.eu

 

Brain+

Brain+ er et dansk Digital Therapeutics selskab med visionen om at gøre effektive behandlingsmetoder mod demens lettilgængelige som digital terapi. Markedet for digital behandling af demens er i stor vækst og udgør i dag 5 mia. USD.

Brain+ har på nuværende tidspunkt tre teknologier. Alle teknologier udvikles i samarbejde med institutioner, universiteter og ledende forskere inden for detektion, monitorering og behandling af demens. Ligesom traditionelle farmaceutiske produkter bliver Brain+’ teknologier også videnskabeligt valideret i kliniske forsøg, og virksomheden forventer resultater fra 5 af disse i løbet af 2022.

Den første kerneteknologi for Brain+ er en digital version af den anerkendte behandlingsmetode ”Kognitiv stimulationsterapi”, der behandler symptomerne på demens. Denne teknologi danner basis for deres første produkt, der forventes at blive lanceret i 2023 på det danske og tyske marked.

Den anden teknologi er digital kognitiv træning, som styrker hjernefunktionerne og dermed modarbejder kognitiv tilbagegang. Den sidste teknologi er en digital hukommelsestest, der kan opfange tidlige tegn på Alzheimers.

Yderligere information: ww.brain-plus.com

 

Stenocare

Danske STENOCARE A/S er en af de førende selskaber indenfor receptpligtig medicinsk cannabis i Europa. Denne industri er fortsat ung og under opbygning i Europa, og markedspotentialet for behandling med medicinsk cannabis er stort. Analytikere forventer en samlet omsætning på +20 mia DKK vil blive realiseret i Europa over de kommende 4-5 år. STENOCARE har en målsætning om at være aktiv i 10 lande indenfor de næste fire år, hvilket vil cementere positionen som et førende brand indenfor medicinsk cannabis. STENOCARE har været first-mover med produkter til patienter i Danmark og Sverige, og har dertil også opnået produktgodkendelser til salg i UK. STENOCARE har siden etableringen i 2017 haft et strategisk fokus på at bygge egen farmaceutisk produktion i Danmark – samt samarbejdet med førende GMP-producenter i Canada og Israel. Dette har bidraget til STENOCAREs førende position, og selskabet er i dag den eneste leverandør med Lægemiddel myndighed godkendte og receptpligtige olieprodukter i Danmark og Sverige. Selskabet har investeret i fire vigtige områder: Regulatorisk ekspertise til at sikre myndighedernes licenser og godkendelser, Kommerciel ekspertise til at bygge salgskanaler og logistik, Supply Chain ekspertise til at sikre kapacitet og en bred portefølje af produkter – og Partnerskab ekspertise til at have adgang til viden, IP og udvikling af innovative produkter. Yderligere information: www.stenocare.dk

Detaljer

Dato:
29. august, 2022
Tidspunkt:
15:00 - 18:30